Heavenblack: Συνέντευξη για το επερχόμενο live \\ 26/11/23, An Club,Athens, μαζί με "The Silent Rage/Dreamlord/Subfire"

Live εμφάνιση των "Heavenblack" στις 26 Νοεμβρίου 2023 στο An Club, Athens

Μαζί με "The Silent Rage", "Dreamlord", "Subfire"



Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο All Time Metal!

 Η.  Καλησπέρα!!Ευχαριστούμε πολύ που μας δίνετε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την δουλειά μας και αυτή την σπουδαία συναυλία που έρχεται!

Ας πούμε δύο λόγια για σας. Είστε μια 5μελής modern/heavy metal μπάντα από την Αθήνα που δημιουργηθήκατε από τον κιθαρίστα Γιάννη Πατακάκη. Από πότε υπάρχετε ως μπάντα;

 Η.  Το συγκρότημα ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα πίσω στο 2014. Απο το 2018 και μετά η μπάντα εχει σταθερά μέλη. Η μόνη αλλαγή από τότε είναι στην θέση του ντράμερ όπου προσλάβαμε πρόσφατα την Μανταλένα Κρικελλή!

Ναι σωστά, πριν από ένα μήνα ανακοινώσατε αυτήν την αλλαγή στην σύσταση της μπάντας σας καλωσορίζοντας την νέα drummer και σχεδόν αμέσως ανακοινώσατε την συμμετοχή σας στην συναυλία, κατά πόσο είναι έτοιμη η νέα σύσταση της μπάντας σε ένα τόσο σύντονο χρονικό διάστημα έως την συναυλία, να αποδώσει το μέγιστο που έχουν ήδη αγαπήσει και περιμένουν από εσάς οι fans σας;

 Η.  Να είσαστε σίγουροι ότι η Μανταλένα θα κλέψει την παράσταση! Έχει δώσει άλλον αέρα στο συγκρότημα! Είναι ένα πραγματικό θηρίο πίσω από τα drums! Σαν μπάντα δεν διανοούμαστε να παρουσιάσουμε κάτι λιγότερο από αυτό που μπορούμε! Οι Heavenblack πάντα δούλευαν σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Στην συναυλία θα παρουσιάσετε τραγούδια από το EP σας που κυκλοφορήσατε το 2018;

Η.  Ναι σίγουρα θα παιχτούν αγαπημένα τραγούδια του κοινού από το EP ,αλλά θα επικεντρωθούμε στα κομμάτια του επερχόμενού μας δίσκου όπου θα ονομάζεται “Blindfolded”! Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα τα παρουσιάσουμε έχουμε μεγάλη αγωνία για το πώς θα τα δεχτεί ο κόσμος!

Υπάρχει υλικό για να παρουσιάσετε και πριν από το EP;

Η.  Υπάρχει υλικό αλλά σίγουρα δεν ταιριάζει με το νέο ύφος της μπάντας οπότε δεν θα παίξουμε τραγούδια εκείνης της περιόδου!

Συμμετέχετε στην συναυλία στο πλευρό των The Silent Rage μαζί με ακόμη δύο ελληνικά metal συγκροτήματα, τους Dreamlord και τους Subfire. Πείτε στους λάτρεις της metal μουσικής τι να περιμένουν από αυτήν την συναυλία.

Η.  Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα line-ups της εγχώριας σκηνής που θα μπορούσε να παρακολουθήσει ο κόσμος και να το ευχαριστηθεί! Σκοπός όλων των μπαντών πιστεύω είναι να αφήσουμε το κοινό που θα έρθει με ανοιχτό το στόμα!

Τα εισιτήρια για την συναυλία άρχισαν ήδη να διατίθενται και από τις 4 μπάντες που συμμετέχετε σε αυτή. Πείτε μας πως μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από την μπάντα σας αυτοί που θέλουν να έρθουν να σας δουν;

Η.  Μπορούν να στείλουν στην σελίδα μας  Heavenblack ή προσωπικό μήνυμα στα μέλη του συγκροτήματος!

Με αφορμή την συναυλία, στείλτε το δικό σας μήνυμα στους fans σας και στο ελληνικό metal κοινό.

Η.  Δεν βλέπουμε την ώρα να παίξουμε τα νέα μας τραγούδια από τον πρώτο μας δίσκο που έρχεται πολύ σύντομα!! Να είστε σίγουροι ότι αυτή η συναυλία θα σας μείνει αξέχαστη!

Ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε τις σκέψεις σας και τις πληροφορίες που μας δώσατε για την συμμετοχή σας στην επερχόμενη συναυλία μαζί με τους The Silent Rage / Dreamlord / Subfire. Ευχόμαστε καλές μεταλλιές!!

Η.  Εμείς ευχαριστούμε! Θα τα πούμε εκεί!!! 


Heavenblack line-up:

Marios Kouroupis: Vocals

Ioannis Patakakis: Guitars

Dimitris Varvarigos: Guitars,Vocals

Manos Varvarigos: Bass

Mantalena Krikelli: Drums

Heavenblack _ fb

Heavenblack _ insta

Heavenblack _ bandcamp

Heavenblack _ youtube



The Silent Rage / Dreamlord / Heavenblack / Subfire

26 Νοεμβρίου 2023

An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Εισιτήρια διατίθενται από τις μπάντες που συμμετέχουν στην συναυλία.

 Event Link


***

All Time Metal music chart

Natasa Tetoula _ fb





Σχόλια