Dreamlord: Συνέντευξη για το επερχόμενο live \\ 26/11/23, An Club, Athens, μαζί με "The Silent Rage/Heavenblack/Subfire"

 Live εμφάνιση των "Dreamlord" στις 26 Νοεμβρίου 2023 στο An Club, Athens

Μαζί με "The Silent Rage", "Heavenblack", "Subfire"




Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο All Time Metal!

D. Καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση!

Ας πούμε δύο λόγια για σας. Είστε μια heavy/thrash metal μπάντα από την Αθήνα, ενεργή για 24 χρόνια με μια 4ετή παύση ενδιάμεσα, πείτε μας την εμπειρία σας από την τότε ελληνική live μουσική μεταλ σκηνή και από την τωρινή, υπάρχει σύγκριση;

D.  Νομίζω ότι υπάρχει μία τρομερή ανάπτυξη της σκηνής σε σχέση με το παρελθόν. Το επίπεδο των μπαντών έχει ανέβει κατακόρυφα, τόσο σε παικτικό και συνθετικό επίπεδο, αλλά ακόμα και στον τρόπο που λειτουργούν οι μπάντες. Δυστυχώς, ένα που βλέπω να έχει πέσει είναι ο αριθμός των clubs και σκηνών που να μπορούν να παίξουν οι μπάντες. Τόσα χρόνια οικονομικής κρίσης, η πανδημία και το κόστος ζωής στην Ελλάδα, δυστυχώς, ανάγκασαν πολλούς ιδιοκτήτες τέτοιων χώρων να κλείσουν. 
Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα πολλοί που αντέχουν και βοηθούν τις μπάντες να παρουσιάσουν το υλικό τους.

Υποθέτουμε ότι θα παρουσιάσετε στην συναυλία τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ σας "Disciples Of War" που κυκλοφόρησε μέσω της No Remorse Records τον Δεκέμβριο του 2019; 

D. Σωστά! Δυστυχώς, η κυκλοφορία του album μας, ουσιαστικά συνέπεσε με την έναρξη της πανδημίας του Covid και δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε το υλικό εκείνου του δίσκου όσο θα θέλαμε. Οπότε, αυτή η επιστροφή μας στα συναυλιακά είναι μια καλή ευκαιρία να παρουσιάσουμε τραγούδια από το "Disciples…"Βέβαια, επειδή είμαστε στη διαδικασία σύνθεσης του νέου μας άλμπουμ, μπορεί να υπάρξει και κάποια έκπληξη με κάποιο καινούργιο τραγούδι. 

Οπότε θεωρείτε, ότι αυτή η συναυλία είναι ευκαιρία για την περαιτέρω προώθηση του άλμπουμ σας "Disciples Of War", λόγω ότι μετά την κυκλοφορία του το 2019 και εν μέσω πανδημίας είχαν σταματήσει οι live εμφανίσεις;

D. Σίγουρα! Το πρώτο lockdown έγινε ακριβώς μία εβδομάδα μετά το release party του “Disciples of War”. Οπότε, θεωρούμε ότι το album αυτό δεν έλαβε την προσοχή που θα έπρεπε. Πλέον, νομίζουμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ακούσει περισσότερος κόσμος τα τραγούδια αυτά, ιδιαίτερα τώρα που μπαίνουμε στην διαδικασία για την κυκλοφορία του νέου μας δίσκου.

Θα παρουσιάσετε και τραγούδια από το mini-CD που κυκλοφορήσατε πρίν την παύση σας ως μπάντα το 2007;

D. Δεν νομίζουμε. Αν και τα τραγούδια της πρώτης φάσης της μπάντας είναι πολύ ωραία και τα ακούμε ακόμα με μια κάποια νοσταλγία, δεν είναι πλέον αντιπροσωπευτικά του ύφους της μπάντας τώρα.
Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να τα ξαναεπισκεφτούμε, αλλά δεν είναι επί του παρόντος.

Συμμετέχετε στην συναυλία στο πλευρό των The Silent Rage μαζί με ακόμη δύο ελληνικά μέταλ συγκροτήματα, τους Heavenblack και τους Subfire, πείτε στους λάτρεις της μέταλ μουσικής τι να περιμένουν από αυτή την συναυλία.

D. Είναι μεγάλη μας τιμή, καταρχάς, που οι The Silent Rage μας τίμησαν με το να μας προσκαλέσουν στην συναυλία αυτή, να γιορτάσουμε μαζί την νέα τους κυκλοφορία. Νομίζω ότι και οι 4 μπάντες είναι διψασμένες για live μουσική και ότι όσοι μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο An Club, θα απολαύσουν ένα πολύ δυνατό show! To line-up αποτελείται από πολύ δυνατές μπάντες και νομίζω ότι θα είναι μια πολύ μεταλλική βραδιά!

Τα εισιτήρια για την συναυλία άρχισαν ήδη να διατίθενται και από τις 4 μπάντες που συμμετέχετε σε αυτή, πείτε μας πως μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από την μπάντα σας αυτοί που θέλουν να έρθουν να σας δούν; 

D. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να μας στείλετε ένα μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook . Εναλλακτικά, στο e-mail μας:  dreamlordofficial@gmail.com

Με αφορμή την συναυλία, στείλτε το δικό σας μήνυμα στους fan σας και στο ελληνικό μέταλ κοινό.

D.  Τρία χρόνια χωρίς live ήταν πάρα πολλά. Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην σκηνή, διψασμένοι και τέρμα πωρωμένοι. Ελπίζουμε να δούμε όσους περισσότερους από σας στην συναυλία στο An Club στις 26 Νοέμβρη, να ξεκινήσουμε το νέο κεφάλαιο με τον πιο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε τις σκέψεις σας και τις πληροφορίες που μας δώσατε για την συμμετοχή σας στην επερχόμενη συναυλία μαζί με τους The Silent Rage / Heavenblack/ Subfire. 
Ευχόμαστε καλές μεταλλιές!!

D. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία! Ό,τι καλύτερο ευχόμαστε και εμείς σε εσάς. Πάντα επιτυχίες!


Dreamlord:

Babis - Rhythm Guitar,Vocals

Nikos - Drums

Yiannis - Lead Guitar

Chris - Bass









The Silent Rage / Dreamlord / Heavenblack / Subfire

26 Νοεμβρίου 2023

An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Εισιτήρια διατίθενται από τις μπάντες που συμμετέχουν στην συναυλία.





***







Σχόλια