The Silent Rage: Συνέντευξη για το επερχόμενο live \\ 26/11/23, An Club, Athens, μαζί με "Dreamlord/Heavenblack/Subfire"

 

Live εμφάνιση των "The Silent Rage" στις 26 Νοεμβρίου 2023 στο An Club, Athens

Τους πλαισιώνουν οι "Dreamlord", "Heavenblack", "Subfire"




Μας απαντά ο κιθαρίστας της μπάντας Νίκος Σαρμπάνης.


Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο All Time Metal!

Ν. Καλησπέρα σας, σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση.

Ας πούμε δύο λόγια για σας. Είστε μια modern/power metal μπάντα που δημιουργηθήκατε στην Αθήνα το Φεβρουάριο του 2006 από τον κιθαρίστα Νίκο Σιγλίδη. Αποκαλύψτε μας κάτι για την μπάντα σας που δεν γνωρίζει το ελληνικό μέταλ κοινό, όπως, ποιό ήταν το κίνητρο για την δημιουργία της μπάντας;

Ν. Όπως και οι περισσότερες μπάντες, έτσι και οι The Silent Rage ξεκίνησαν απ' την επιμονή για τη δημιουργία μουσικής όμοιας με αυτή των μουσικών προτύπων του κάθε μέλους.

 Στην συναυλία θα παρουσιάσετε υλικό αποκλειστικά από τον δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο σας "Nuances Of Life" που κυκλοφορήσατε μέσω της Scarlet Records τον Μάιο του 2023;

Ν. Δεν θα γίνει παρουσίαση υλικού αποκλειστικά από τον δίσκο "Nuances Of Life". Κατά βάσει θα παίξουμε τραγούδια τα οποία μας αρέσουν και εμάς να τα παίζουμε live και που θεωρούμε πως αρέσουν και στο κοινό. Επομένως θα παιχτούν κομμάτια και από τον προηγούμενο δίσκο.

'Αρα, θα παρουσιάσετε στην συναυλία και υλικό από το πρώτο σας full lenght album "The Deadliest Scourge" που κυκλοφορήσατε το 2016.

Ν.  Όπως προανέφερα θα παιχτούν τραγούδια και από τον πρώτο και από τον δεύτερο δίσκο, με βασικό κριτήριο το vibe και την δυναμικότητα που οφείλει να βγάλει ένα live setlist.

Θέλετε να μας αποκαλύψετε το setlist σας για αυτή την συναυλία ή θα είναι μια power metal έκπληξη;

Ν. Καθώς θα είναι τραγούδια τα οποία θα παιχτούν ζωντανά για πρώτη φορά καλό θα ήταν να είναι έκπληξη.  Όσον αφορά τα παλαιότερα τραγούδια του πρώτου δίσκου νομίζω ότι όσοι ακολουθούν την μπάντα σε συναυλίες θα μπορέσουν να μαντέψουν ποια τραγούδια θα συμπεριληφθούν στο setlist.

Στην συναυλία, σας πλαισιώνουν και τρεις ακόμη ελληνικές μεταλ μπάντες, οι Dreamlord, Heavenblack και Subfire, συνολικά τέσσερις ελληνικές μεταλ μπάντες που η κάθε μια έχει χαράξει την δική της πορεία στην μεταλ μουσική, τι θα πρέπει να περιμένει το ελληνικό μεταλ κοινό από αυτήν την συναυλία;

Ν.  Κάθε μπάντα έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία επομένως θα υπάρχει ένα ενδιαφέρον show. 
Απ' τη μια οι Dreamlord με πιο thrash, οι Subfire με πιο symphonic/heavy και οι Heavenblack με πιο hard rock διάθεση, νομίζω πως δεν θα αφήσουν κάποιον που να μην ευχαριστηθεί αυτή τη βραδιά.

Τα εισιτήρια για την συναυλία άρχισαν ήδη να διατίθενται και από τις 4 μπάντες που συμμετέχετε σε αυτή, πείτε μας πως μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από την μπάντα σας αυτοί που θέλουν να έρθουν να σας δούν;

Ν. Μέσω των μελών της μπάντας με κάποιο μήνυμα στα προσωπικά τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως επίσης και από το στούντιο Μουσική Παλέτα.

Με αφορμή την συναυλία, στείλτε το δικό σας μήνυμα στους fan σας και στο ελληνικό μέταλ κοινό.

Ν. Να είναι όλοι καλά, να έρθουν να απολαύσουν το βράδυ της Κυριακής την παρουσίαση του δίσκου μας στο An club, αλλά και τις υπόλοιπες μπάντες , καθώς είναι μία προς μία πολύ αξιόλογες.

Ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε τις σκέψεις σας και τις πληροφορίες που μας δώσατε για την  επερχόμενη συναυλία σας στις 26 Νοεμβρίου του 2023 στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια). Ευχόμαστε καλές μεταλλιές!!

Ν. Εγώ ευχαριστώ για την πρόσκληση!!! Keep the metal spirit alive!!!🤘


The Silent Rage:

Michalis Rinakakis - vocals

Nikos Siglidis - guitar,vocals

Nikos Sarbanis - lead guitar

George Haniotakis - bass

Stamatis Katsafados - drums












The Silen Rage / Dreamlord / Heavenblack / Subfire

26 Νοεμβρίου 2023

An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Εισιτήρια διατίθενται από τις μπάντες που συμμετέχουν στην συναυλία.





***






Σχόλια