Οι Heavenblack κυκλοφορούν το video clip "My Insane" // All Time Metal \\

 


Οι Heavenblack κυκλοφορούν το official single/video clip 
"My Insane" -  Sleaszy Rider Records

Οι modern heavy metallers Heavenblack βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την κυκλοφορία του πρώτου τους official single/video clip με τίτλο "My Insane", μέσα από επερχόμενο τους ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο "Blindfolded", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου από την Sleaszy Rider Records.

To "My Insane" αποτελεί ένα μέρος του concept του δίσκου στο οποίο ο πρωταγωνιστής της ιστορίας καταλαβαίνει ότι έχει χάσει τα λογικά του και το μόνο που τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα είναι η αγαπημένη του.

Watch on Youtube the official single/video clip "My Insane"


O τραγουδιστής Μάριος Κουρούπης σχολιάζει: “Αυτό το κομμάτι μπορεί να σε καθηλώσει από το πρώτο δευτερόλεπτο και γι’ αυτό επιλέξαμε το “My Insane” ως το πρώτο single του δίσκου! Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να εισέλθετε στο κόσμο των Heavenblack!”

Την σκηνοθεσία, την μαγνητοσκόπηση και την επεξεργασία του video clip την επιμελήθηκε ο Ηλίας Μιχαηλάκης ενώ οι ηχογραφήσεις, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Διονύση “Dyon” Κλάδη (Vonavibe) στα Red Toy Studios. Το εξώφυλλο του δίσκου έγινε από τον Κοσμά Χιόλο της Krieg-Design (Kosmogonia, Insidead, Desert Near The End) ενώ το εξώφυλλο για το single επιμελήθηκε ο Δημήτρης Βαρβαρίγος, βασισμένο στην ιδέα του Κοσμά Χιόλου.


H παρούσα σύνθεση του σχήματος αποτελείται από τον Μάριο Κουρούπη στα φωνητικά, τους Ιωάννη Πατακάκη & Δημήτρη Βαρβαρίγο στις κιθάρες, τον Γιάννη Βέριο στο μπάσο και την Μανταλένα Κρικέλλη στα τύμπανα.


"Blindfolded" Tracklist:
01. Hell Denied
02. My Insane
03. The Dominant
04. Heavenblack
05. On My Skin
06. Orphan
07. Clowns
08. Blindfolded


Harmonia PR Athens, Greece


***


Σχόλια