Η Harmonia PR ανακοινώνει τους Destiny Calls

 


Η Harmonia PR είναι υπερήφανη που ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους Destiny Calls.

To νέο τους άλμπουμ κυκλοφορεί άμεσα! 

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική μελωδική hard rock πρόταση από την Ελλάδα, τώρα είναι η ώρα σας να γνωρίσετε το νέο αγαπημένο σας συγκρότημα με καταγωγή από την Αθήνα! Καλώς ορίστε λοιπόν τους Destiny Calls!

Οι Destiny Calls δημιουργήθηκαν από τέσσερα πρώην μέλη των Flying Mercury τον Ιανουάριο του 2024, με τον ιδρυτή/κιθαρίστα Σπύρο Φουσέκη (επίσης Silver R.I.S.C., ex-Danger Angel), τον μπασίστα Λουκά Αδαμόπουλο, τον πληκτρά Γιώργο Γεωργίου (επίσης InnerWish, Children 'N' , Fortress Under Siege) και τον drummer Πέτρο Παπαπέτρο (επίσης Vital Path), στους οποίους έρχεται να προστεθεί η εξαιρετική τραγουδίστρια Αγγελική Ροσσολάτου,  γνωστή για τις εμφανίσεις της με τους Rock 'N' Roll Children, το Tribute live στον Gary Moore και τις ηχογραφήσεις της με τους Vital Path.

Αναφορικά με το μουσικό τους ηχόχρωμα, οι Destiny Calls αναδεικνύει προς τον ακροατή ένα υψηλής ποιότητας μοντέρνο μελωδικό hard rock με πινελιές της δεκαετίας του '80, ειδικά αν είστε λάτρης συγκροτημάτων όπως οι Saraya, Bonnie Tyler, Robin Beck, Pat Benatar & Tane Cain, τότε έχετε βρει την νέα σας αποκάλυψη! Αυτή η μπάντα δημιουργεί μια μοναδική ηχητική επιρροή από τους καλλιτέχνες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους χάσετε!

Το συγκρότημα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο mastering του, άτιτλου μέχρι στιγμής, ντεμπούτου άλμπουμ του και σε αναζήτηση δισκογραφικής για να το κυκλοφορήσει. Ένα μικρό δείγμα μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ!

Οι Destiny Calls είναι:
Σπύρος Φουσέκης - Κιθάρες, Δεύτερα Φωνητικά
Λουκάς Αδαμόπουλος - Μπάσο
Γιώργος Γεωργίου - Πλήκτρα
Πέτρος Παπαπέτρος - Τύμπανα
Αγγελική Ροσσολάτου - Φωνητικά

Ακολουθήστε τους Destiny Calls:

Harmonia PR Athens, Greece

***


Σχόλια