Οι Sunlight εντάσσονται στην Harmonia PR

 


Οι Sunlight εντάσσονται στην Harmonia PR

Μαντέψτε ποιος ξαναβγαίνει στο φως του ήλιου μετά από μια μακρά νυχτερινή ανάπαυση; Ετοιμαστείτε για την εντυπωσιακή επιστροφή των Sunlight, της μελωδικής heavy/power metal μπάντας από την Αθήνα!

Δημιουργήθηκαν το 2009 στην Αθήνα, ξεκινώντας ως μια hard rock/heavy metal μπάντα.

Το αυτοχρηματοδοτούμενο EP τους του 2011, “Rockin’ All Around”, έλαβε ενθουσιώδης ανταπόκριση στην Ελλάδα και έτυχε θερμής υποδοχής και στην Ιαπωνία, όπου διανεμήθηκε εκεί από την Rock Stakk Records.

Αυτή η πρώτη τους κυκλοφορία αποτέλεσε μια προεπισκόπηση των κομματιών από το επερχόμενο, ολοκληρωμένο, άλμπουμ τους με τίτλο "My Own Truth", το οποίο κυκλοφόρησε παγκοσμίως το 2015 από την Total Metal Records, η οποία αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Metal Scrap Records Inc.. Το άλμπουμ απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και τροφοδότησε την μπάντα για μία σειρά από επιτυχημένες περιοδείες σε όλη την Ευρώπη.

Εκεί ήρθε και η ηχητική μετάβαση σε ένα πιο μελωδικό heavy/power metal στυλ, κάτι που οδήγησε τους Sunlight στα Devasoundz Studios στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2019 για να ηχογραφήσουν το δεύτερο άλμπουμ τους, υπό την καθοδήγηση του διάσημου παραγωγού Φώτη Μπενάρντο (Nightfall, Rotting Christ, On Thorns I Lay) ενώ το mastering χειρίστηκε ο Γιώργος Νεραντζής (Pain Of Salvation, Nightrage, Dark Funeral). Παρά τις προκλήσεις από την πανδημία και τις αλλαγές στο line-up, το άλμπουμ ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023.

Για να διατηρήσει τη δυναμική του στο μεταξύ, το συγκρότημα παρουσίασε μια βίντεο διασκευή του κλασικού "Child in Time" των Deep Purple.

Οι Sunlight είναι έτοιμοι για μια συναρπαστική επιστροφή στη σκηνή, αποκαλύπτοντας τον εξελιγμένο ήχο τους τώρα που το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σύντομα. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό έρχονται πολύ σύντομα! Τώρα, με μια ανανεωμένη σύνθεση, με ιδρυτικά μέλη τον Μάκη Καπώνη (κιθάρες, δεύτερα φωνητικά) και τον Πάνο Αναστόπουλο (πλήκτρα), το συγκρότημα υποδέχτηκε στις τάξεις του τον τραγουδιστή Μιχάλη Καρασούλη (Demoralize, ex-SL Theory, ex-It’s All About The Music), τον μπασίστα Μάνο Καραχάλιο (Stygian Path, ex-Deified) & τον drummer Ανδρέα Καλογερά (Oathswan, ex-Rhodium). Ως μέρος της όλης μετάβασης, το συγκρότημα συνεργάστηκε επίσης με τον Shane Rice (Mythosphere, Ex Libris) για να ανανεώσουν το λογότυπό τους.

Οι Sunlight είναι:

Μιχάλης Καρασούλης - Lead & δεύτερα φωνητικά

Μάκης Καπόνης - Κιθάρες & δεύτερα φωνητικά

Πάνος Αναστόπουλος - Keyboards, Sound Design

Μάνος Καραχάλιος - Μπάσο

Ανδρέας Καλογεράς - Τύμπανα


Ακολουθήστε τους Sunlight:

Website

Facebook

Instagram

Spotify

YouTube

Bandcamp

Harmonia PR-Sunlight

Harmonia PR Athens, Greece

Facebook

Instagram

***

All Time metal

Anastasia Tetoula


Σχόλια