TURBOCHARGER/KATOLISTHISI/THE JOHNNY THUNDERS/LIVE AT CLUB 66

 


Οι Turbocharger, Κατολίσθηση και The Johnnythunders, live το Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Club 66 Crew

Λεπτομέρειες Event:

Ημερομηνία: Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Χώρος: Club 66 Crew (Ερνέστου Εμπράρ 13, Thessaloníki, Greece)

Πόρτες: 21:00

Είσοδος ελεύθερη


Turbocharger


Οι Turbocharger δημιουργήθηκαν στην Κατερίνη τον Νοέμβριο του 2014 από τους Δημήτρη Αρχοντίδη (κιθάρα/φωνή), Νίκο Νέκε (τύμπανα) και Κώστα Γιάντσιο (μπάσο). Με κοινό άξονα την αγάπη για τους Motorhead, Zeke, AC/DC κ.α. η μπάντα μπήκε στο τρυπάκι του Heavy-Full Speed R’N’R. Μετά από ένα χρόνο συναυλιών κάπου στο καλοκαίρι του 2015 ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις για το 1ο EP του συγκροτήματος με τίτλο ‘’HEAVY R’N’R MACHINE’’ που κυκλοφόρησε το 2016. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Dare Studio στην Κατερίνη και το mix /mastering έγιναν από τον Δημήτρη Δούβρα (Lunatech sounds studio) με τους οποίους συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Στις 2 Απρίλιου του 2023 η μπάντα κυκλοφόρησε το 1ο full length άλμπουμ από την swallow it all records με τίτλο ‘’HIGH OCTANE MONSTER’’ σε βινύλιο το οποίο εμπεριέχει στην b side και το EP του 2016 .Η μπάντα έχει μπει ήδη σε διαδικασία δημιουργίας καινούργιου υλικού που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.
We are Turbocharger and we play for R’N’R


Κατολίσθηση


Οι Κατολίσθηση (katolisthisi) είναι μια μπάντα από την Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2021. Μουσικά τοποθετημένοι στο Πανκ/Μεταλ. Το πρώτο άλμπουμ κυκλοφόρησε στο Bandcamp την 1η Ιανουαρίου 2024 και έχει τίτλο "Πόλη Φάντασμα". Ηχογραφήθηκε στο black jam universe studio και η παραγωγή έγινε από Βασίλη Μελαχρινό και Σταύρο Ρούπο.
Φωνητικά - Σταύρος Ρούπος, Lead κιθάρα - Δημήτρης Γκουτζίνας. Ρυθμική κιθάρα - Σπύρος Εμμανουηλίδης, Μπάσο - Βασίλης Χριστοφορίδης, Τύμπανα - 'Ακης Σαμπαζιδης


The Johnnythunders


The Johnnythunders Βάση: Κατερίνη, Ελλάδα. Είδος: Punk Rock. Επιρροές: Heartbreakers, Ramones, Dubrovniks. Προσωπικό: Πρώην μέλη των Green Goblins, Dope Town, Personality Crisis, και Batbox. Οι Johnnythunders ξεκίνησαν ως μια απόπειρα να ζωντανέψουν συνθέσεις που δημιουργήθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Από τότε, η δημιουργικότητα ρέει ασταμάτητα, επεκτείνοντας τη λίστα των τραγουδιών τους. Μετά από μια μακρά και ένδοξη παγκόσμια περιοδεία, η μπάντα ετοιμάζεται για μερικές ξεχωριστές συναυλίες, υποστηρίζοντας τους τοπικούς ήρωες Turbocharger.


***


Σχόλια