Wastefall: Ανακοινώνουν τον νέο τους κιθαρίστα, Κωνσταντίνο Μαυρόγιαννη // All Time Metal \\

 


Νέος κιθαρίστας για τους Wastefall!

Οι μηχανές έχουν ζεσταθεί για τα καλά και οι Wastefall παίρνουν φωτιά!  Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα ενός κιθαρίστα να ενταχθεί στο συγκρότημα. 
Ο λόγος λοιπόν για τον Κωνσταντίνο Μαυρόγιαννη (Ocean’s Edge, ex-The Silent Rage, ex-Fiat Lvx)

Ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Domenik Παπαεμμανουήλ σχολιάζει: «Είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον νέο μας κιθαρίστα, Κωνσταντίνο Μαυρόγιαννη, στο συγκρότημα! Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στο επίκεντρο με την ηλεκτρισμένη ερμηνεία του στο κομμάτι μας “S.E.P.”. Τα επιδέξια riff και το συναισθηματικό παίξιμό του δίνουν μια νέα ένταση στο τραγούδι και ανυπομονούμε να το ακούσετε!».

«To “S.E.P.” είναι ένα τραγούδι που το έχουμε στην καρδιά μας και με το απίστευτο ταλέντο του Κωνσταντίνου, το έχουμε φτάσει σε νέα ύψη. Παρακολουθήστε τον καθώς προσφέρει μια δυνατή, δυναμική ερμηνεία που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!»

Δείτε στο YouTube το "S.E.P. Guitar playthrough" by Konstantinos Mavroyannis



Το “S.E.P.(Self Extinction Project)” είναι ένα τραγούδι από το άλμπουμ "Soulrain 21" που κυκλοφόρησε από την Sleaszy Rider Records στις 22 Οκτωβρίου 2004.

Προηγουμένως, το συγκρότημα είχε ανακοινώσει τον drummer Μπάμπη Αμοιρίδη (ex-Conspiranoia, ex-Time Collapse). Το δικό του playthrough για το "Empty Haven" μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ 


Οι Wastefall είναι:
Domenik Παπαεμμανουήλ - Φωνητικά, Κιθάρες, Keyboards, Programming
Κωνσταντίνος Μαυρόγιαννης - Κιθάρες
Μπάμπης Αμοιρίδης - Τύμπανα

Ακολουθήστε τους Wastefall:

Harmonia PR Athens, Greece

***


Σχόλια