Album Review : Distorted Reflection - Ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο "Doom Rules Eternally" / ημερομηνία κυκλοφορίας 9 Φεβρουαρίου 2024 // All Time Metal \\

 



Στις 9 Φεβρουαρίου 2024 κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ των Distorted Reflection 
με τίτλο "Doom Rules Eternally"


Οι Distorted Reflection είναι μια νεοσύστατη ελληνική doom metal μπάντα (μόλις 2 χρόνια) που αποτελείται από έμπειρους μουσικούς με 30 χρόνια και πλέον στη διεθνή μουσική σκηνή και ιδρυτή της τον Κώστα Σαλωμίδη συνιδρυτή των Sorrows Path.
Μέσα σε αυτόν τον σύντομο χρόνο δημιουργίας της η μπάντα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο "Doom Rules Eternally" στις 9 Φεβρουαρίου του 2024 από την Iron Shield Records.
Τρία από τα τραγούδια του άλμπουμ, με διάσημους καλεσμένους, έχουν ήδη κυκλοφορήσει και μας έχουν δώσει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει.
Το "Mr. Snake" με καλεσμένο τον Νικόλα Λεπτό (Arrayan Path, Warlord) στα φωνητικά, έκανε πρεμιέρα στις 28/09/2023το "The Eternal Gate" με καλεσμένο τον Γιάννη Δρόλαπα (Vavoura Band, Μουσικές Ταξιαρχίες, Τζίμης Πανούσης, Diesel) στη σόλο κιθάρα, έκανε πρεμιέρα στις 01/12/2023,
και το "Cassandra" με καλεσμένο τον Ross Friedman (ROSS THE BOSS, MANOWAR, DICTATORS) στην σόλο κιθάρα, έκανε πρεμιέρα στις 01/02/2024.

Artist: Distorted Reflection

Title: Doom Rules Eternally

Format: Digital CD / Physical CD

Label: Iron Shield Records


Tracklist:

01. Mr. Snake

02. Ring Of Fire

03. Colours

04. Dark Marmaid

05. Twilight Zone

06. Cassandra

07. Victim Of Fate

08. Ghosts Of Mind

09. The Eternal Gate


Review:

Το Doom Rules Eternally είναι ένα καθαρό επικό doom metal άλμπουμ που αποτελείται από 9 διαμάντια, που διαδέχονται το ένα το άλλο σε μια doom μουσική πανδαισία, χωρίς γυαλίσματα ωραιοποίησης για να γίνει πιο προσιτό. Σκληρό και συγχρόνως ευαίσθητο που τιμάει από την αρχή μέχρι το τέλος αυτό το μυημένο είδος στην σκοτεινή ψυχή της μέταλ μουσικής.
Καταπληκτική επική φωνητική ερμηνεία από τον Κώστα Σαλωμίδη που εκτός από ταλαντούχος συνθέτης, στιχουργός και κιθαρίστας αποδείχθηκε ότι είναι και ταλαντούχος ερμηνευτής.
'Οσο για τους Στέλιο Παύλου και Βαγγέλη Γιαλαμά, γευτήκαμε για ακόμη μια φορά ότι ως μουσικοί είναι master ο καθένας στο είδος του. 
Οι Θρυλικοί καλεσμένοι Ross Friedman, Γιάννης Δρόλαπας και Νικόλας Λεπτός, συμμετέχουν σε τραγούδια που αντιπροσωπεύουν τον καθένα ξεχωριστά ως μουσικές προσωπικότητες και τα απογειώνουν.
Οι Distorted Reflection με αυτό το άλμπουμ έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη στο doom metal και όχι μόνο για την Ελλάδα!

Εξαιρετικό ντεμπούτο άλμπουμ!

Complete 10/10 !




LINE UP:
Stelios Pavlou / Στέλιος Παύλου: Drums
Kostas Salomidis / Κώστας Σαλωμίδης: Guitar, Vocals
Vangelis Yalamas / Βαγγέλης Γιαλαμας: Bass, Synth, Backing Vocals

GUESTS:
Giannis Drolapas / Γιάννης Δρόλαπας : Guitar Solo on "The Eternal Gate"
Ross Friedman : Guitar Solo on "Cassandra"
 Nicholas Leptos / Νικόλας Λεπτός : Vocals on “Mr. Snake”

Σχόλια